Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Nuk ka dhuratë më të bukur për festat e fundvitit se mbjellja e një peme!

    Nuk ka dhuratë më të bukur për festat e fundvitit se mbjellja e një peme!

    Nuk ka dhuratë më të bukur për festat e fundvitit se mbjellja e një peme sepse ashtu si pema rritet, ti shikon si rritesh së bashku me organizatën, tha Daniela në mbjelljen e pemës dhuratë. Faleminderit për pemën e blirit që i dhurove qytetit të Tiranës. Për më shumë informacion, se si mund të bëheni pjesë e nismës, ndiqni linkun: ????https://aprtirana.al/…/dhuro-peme-si-individ-fushata…/