Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vijon puna për transformimin e Kopshtit Zoologjik!

    Vijon puna për transformimin e Kopshtit Zoologjik!

    Jam shumë i lumtur me ritmin e punës për transformimin e Kopshtit Zoologjik???????????? në një hapësirë kaq fantastike për fëmijët e kryeqytetit????????. Ky investim jo vetëm që i rrit vlerën të gjithë zonës përreth, por ndihmon edhe në shtimin e vendeve të parkimit????️.Forca❤️!