Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot!

    Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot!

    Babagjyshi mbërriti në Parkun e Madh duarplot! Në vigjilje të festave sëbashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë Anuela Ristani dhe Drejtorin e Përgjithshëm të APR Erinda Fino shpërndamë dhuratat e festave për më të vegjëlit e punëtorëve të parkut të APR-së. Periudha më e bukur për të gëzuar çdo fëmijë!????????