Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët!

    E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët!

    E nesërmja është e sigurtë kur misionin e gjelbërimit të qytetit e marrin në dorë fëmijët! Së bashku me N/Kryetaren e Bashkisë Tiranë, Znj.Anisa Ruseti, n/drejtorin e shkollës “Turgut Ozal” dhe nxënësit e klasës 4 – G mbollëm pemë në Parkun e Madh. Faleminderit fëmijëve të kolegjit turk që për festat e fundvitit zgjodhën t’i bëjnë një dhuratë Tiranës.Për t’u bërë pjesë e nismës, “Dhuro Pemë”, ndiqni linkun: https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/