Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Ja na erdhi Viti i Ri”!

    “Ja na erdhi Viti i Ri”!

    “Ja na erdhi Viti i Ri” Sot sollëm atmosferën festive për fëmijët e stafit të APR-së. Program argëtues me këngë, humor, kërcime e animacione të ndryshme. Në fund të festës, vogëlushët morën dhuratat dhe bënë foto, të cilat do t’i mbeten gjatë në memorie! ????????‍????????????????????????????