Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vijojmë përgjatë gjithë janarit me mbjellje të reja pemësh në Parkun e Madh!

    Vijojmë përgjatë gjithë janarit me mbjellje të reja pemësh në Parkun e Madh!

    Vijojmë përgjatë gjithë janarit me mbjellje të reja pemësh në Parkun e Madh! Sot, kolegët e sektorit të gjelbërimit kishin në fokus pjesën jugore pranë tunelit panoramik. Nesër na presin sipërfaqe të tjera në zona të ndryshme të parkut!