Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    50 pemë të reja i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

    50 pemë të reja i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

    Rreth 50 pemë të llojit Panjë gjethe rrap (Acer platanoides) iu shtuan Parkut të Liqenit të Farkës, duke i dhënë më shumë gjelbërim dhe më shumë oksigjen parkut të dytë më të madh në kryeqytet! Mbjellim për jetën, për shëndetin, për të ardhmen!