Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    100 pemë Manjola i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

    100 pemë Manjola i shtohen Parkut të Liqenit të Farkës!

    Edhe Manjola e bukur, plot aromë dhe vlera shëndetësore do të zbukurojë në pranverë peizazhin e Parkut të Liqenit të Farkës! Pas 50 pemëve Panjë gjethe rrap mbollëm edhe 100 pemë Manjola (Magnolia), për një ambient më të hijshëm e më shplodhës në parkun e dytë më të madh të qytetit!