Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Dita Ndërkombëtare e Holokaustit!

    Dita Ndërkombëtare e Holokaustit!

    Memoriali i nderimit të viktimave të holokaustit, një kënd mendimi, kujtimi dhe reflektimi pranë Parkut të Liqenit pret sot nderimet e rastit në Ditën Ndërkombëtare të Holokaustit, siç njihet ndryshe Dita e Kujtesës! Shqipëria është një prej vendeve të rralla në botë ku gjatë Luftës së Dytë Botërore u strehuan e gjetën shpëtim disa mijëra hebrenj nga tmerret e holokaustit! Ndaj, në këtë ditë të rëndësishme sakrifice kujtojmë për të mos harruar një ndër tmerret më të mëdha që njerëzimi ka pësuar 77 vjet më parë!