Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh!

    “Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh!

    “Akademia e Çiklizmit” merr formë në Parkun e Madh! Specialistët e APR po montojnë modulet lodra në këndin më të ri rekreativ dhe edukativ, që shtrihet në pjesën jugore të Parkut të Liqenit. Edhe pak dhe jemi gati për mësimet e para dhe garën e radhës mes të vegjëlve në natyrë!