Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë bli dhe një stol i shtohet Parkut!

    Një pemë bli dhe një stol i shtohet Parkut!

    Një pemë bli, e njohur si pema që përcjell ndjenjën e paqes, qetësisë e ngrohtësisë, si dhe një stol në shërbim të qytetarëve iu shtuan Parkut të Madh, dhuratë nga familja Dashi, në kujtim të të dashurit të tyre, Ilirit! Falenderime dhe mirënjohje për të gjithë ata, që duke përqafuar nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën” tregojnë me vepra qytetarie dashurinë për parkun, qytetin, jetën!