Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Së bashku, për Akademinë e Çiklizmit dhe pistën e sportit olimpik të çiklizmit BMX!

    Së bashku, për Akademinë e Çiklizmit dhe pistën e sportit olimpik të çiklizmit BMX!

    Takim i Presidentit të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar me Përfaqësuesit e Federatës Botërore të Çiklizmit dhe me Drejtoreshen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit të Bashkisë Tiranë, për ngritjen e Akademisë së Çiklizmit në hapësirat e liqenit artificial të Tiranës dhe për ngritjen e pistës së sportit olimpik të çiklizmit BMX, që pritet të realizohet shumë shpejt me ndihmën e Bashkisë së Tiranës dhe veçanërisht të Kryetarit të Bashkisë, zotit Erion Veliaj.