Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    January 2022

    #AprBashkiaTiranë#ParqeTëBukura#NjerëzTëLumtur Krahas pemëve të reja, vijojmë këto ditë janari edhe me mbjelljen e shkurreve dekorative të llojit Tujë përreth këndit TIKA dhe kopshtit "Nexhmije Pagarusha"! Punojmë çdo ditë për një peizazh më të gjelbër e më të kuruar, për një transformim total të parkut!