Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Drejtore e APR rrëfen në “Ditë pas dite” projektet e fundit!

    Drejtore e APR rrëfen në “Ditë pas dite” projektet e fundit!

    Akademia e Çiklizmit, këndi më i ri rekreativ me funksion jo vetëm argëtues, por edhe edukues po bëhet gati për fëmijët e kryeqytetit në Parkun e Madh të Liqenit! Erinda Fino, Drejtore e APR rrëfen në “Ditë pas dite” te Rtsh, projektet e fundit që po konkretizohen në funksion të jetesës së shëndetshme, cilësore dhe aktive për fëmijët e të rinjtë, si dhe ecurinë e mbjelljeve të reja për gjelbërimin e qytetit. Teksa jemi në mes të fushatës së gjelbërimit, rëndësi e veçantë i është dhënë mbjelljeve në fond pyjor, me mbjelljen e 50.000 fidanë akacieve këtë vit duke e çuar në rreth 100 mijë fidanë të mbjellë në këto 5 vite në ekonomi pyjore!