Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Gjelbërojmë Akademinë e Çiklizmit!

    Gjelbërojmë Akademinë e Çiklizmit!

    Krahas punës për ndërtimin e saj, kujdesemi që Akademia e Çiklizmit të rrethohet nga gjelbërimi, me pemë, bar dhe lule! Pas shtrimit të të gjithë sipërfaqes përreth me humus, kolegët e sektorit të gjelbërimit vijuan më tej me mbjelljen e farës së barit. Edhe pak dhe në park nisim kurset e para të biçikletës për më të vegjlit tanë!