Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Dhuro pemë për Tiranën!

  Dhuro pemë për Tiranën!

  Një pemë për gjysh Bujarin. Gjyshi i Tomasit, e ka dashur shumë bimësinë ndaj nipçja i vogël vendosi ta kujtojë në mënyrën më të bukur, duke mbjellë për të një pemë ulliri, bashkë me kushërirën e tij, Herë.
  Eja mbill edhe ti pemë për veten, njerëzit e tu të dashur dhe qyteti!