Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Edukojmë brezat duke mbjellë pemë!

    Edukojmë brezat duke mbjellë pemë!

    Edukimi i brezave është mënyra më e mirë për të kultivuar dashurinë për natyrën dhe kujdesin që të gjithë bashkë duhet të tregojmë për ta mbrojtur atë! Së bashku me nxënësit e Shkolla Jopublike “Faik Konica” Faqja Zyrtare mbollëm pemë në Parkun e Madh të Liqenit si dhe morëm njohuri të reja rreth ndikimit që natyra ka në jetën tonë! Çdo javë mirëpresim klasa të ndryshme në aktivitete për ndërgjegjësimin dhe frymëzimin e brezit të ri mbi bimësinë, mbjelljet e pemëve e luleve, njohjen dhe mbrojtjen e natyrës, jetesën aktive e të gjelbër!