Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Pasurojmë parkun me gjelbërim!

    Pasurojmë parkun me gjelbërim!

    Pasurojmë parkun me pemë e shkurre dekorative, për t’i dhënë më shumë gjelbërim, ngjyra dhe aroma një prej vendeve më të frekuentuara nga qytetarët! Tujë, Juniperus, Cidonjë, Rrap, Pitospora, Dafinë, Murriz e Fotinja po mbillen këto ditë nga kolegët e sektorit të gjelbërimit në pjesën jugore të Parkut të Madh të Liqenit!