Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një çezmë në kujtim të një prej banoreve të Tiranës!

    Një çezmë në kujtim të një prej banoreve të Tiranës!

    Parkut të Liqenit i shtohet një çezmë në kujtim të një prej banoreve të Tiranës, që sot do të mbushte 100 vjeç! Në simbol të mikpritjes, nipërit zgjodhën çezmën, që çdokush që kalon, të pijë ujë e të çlodhet në një nga zonat më të bukura të parkut, siç është kopshti “Nexhmije Pagarusha”!