Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë ulliri iu shtua parkut nga familja Tabaku!

    Një pemë ulliri iu shtua parkut nga familja Tabaku!

    Një pemë ulliri iu shtua parkut, dhuratë nga familja Tabaku, në kujtim të të shtrenjtit të saj, Ylli! Faleminderit për dhuratën ndaj Parkut të Madh të Liqenit. Për t’u bashkuar me nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”, kliko në:https://aprtirana.al/