Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Shëngjergj – Vërri, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

    Shëngjergj – Vërri, një tjetër destinacion për mos t’u humbur!

    Hej miq, fundjava erdhi shpejt, keni menduar ku do e kaloni apo jo? Si thoni për një tjetër destinacion interesant, duke bërë ecje në natyrë? Këtë herë ne ju sugjerojmë shtegun Shëngjergj-Vërri, një fshat në afërsi të Tiranës dhe shumë lehtë i përshkrueshëm. Ju mund të vizitoni pika atraktive, ndër to dhe kalanë e Shëngjergjit. Në aventura të tilla ju duhen vetëm veshje të lehta sportive, pak ushqim dhe disa miq të mirë!