Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Pista Olimpike e Atletikës së shpejti një realitet!

    Pista Olimpike e Atletikës së shpejti një realitet!

    I premtuam Luiza Gegës pistën Olimpike të atletikës te Parku i Liqenit, e cila po bëhet realitet shumë shpejt. Faleminderit punonjësve që po krijojnë një stoli për Tiranën dhe pistën më të veçantë në Ballkan.