Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë Panjë i dhurohet Parkut të Madh të Liqenit!

    Një pemë Panjë i dhurohet Parkut të Madh të Liqenit!

    Një pemë Panjë (Acer) i dhurohet Parkut të Madh të Liqenit në kujtim të Genci Pasko, si një shpirt që këtu gjente qetësinë! Mirënjohje dhe falenderime për të gjithë ata që na janë bashkuar në nismën “Dhuro pemë për Tiranën”!