Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Mbill një pemë, krijo të Ardhmen!

    Mbill një pemë, krijo të Ardhmen!

    Në kuadër të Tiranës si Kryeqyteti Evropian i Rinisë, Federata e Familjes së bashku me të rinjtë amerikanë të W-CARP i dhuruan Parkut të Madh të Liqenit 12 pemë blini! Nën moton “Mbill një pemë, krijo të Ardhmen!”, të rinjtë u bënë pjesë e nismës “Dhuro pemë për Tiranën”, duke dhënë kontributin e tyre të vyer për mjedisin. Faleminderit miq!