Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Plot energji këtë Ditë të bukur Vere!

    Plot energji këtë Ditë të bukur Vere!

    Plot energji këtë Ditë të bukur Vere, me futbollistët e vegjël të kampionatit të fëmijëve U-11, te fushat e Parkut të Liqenit. Jam shumë i lumtur që, në Tiranë, secili ka mundësi të barabarta për t’u bërë Messi apo Ronaldo i gjeneratës së tij. Forca!