Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë ilex i shtohet Parkut!

    Një pemë ilex i shtohet Parkut!

    Nëna Ora nuk i ndan mbesat e saj të dashura! Ashtu si Viktorias në 6-vjetor, edhe Vivianit në 7-vjetor i dhuroi një pemë Ilex në Parkun e Madh të Liqenit! Tashmë të dyja kushërirat kanë secila pemën e saj në park, për të cilën do tregojnë gjithnjë me krenari se ishte dhurata më e bukur nga gjyshja Ora Hoxhaj! Për të gjithë qytetarët që duan t’i bashkohen nismës “Dhuro pemë për Tiranën”, ndiqni linkun:https://aprtirana.al/une-dhuroj/dhuro-nje-peme/