Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    APR & Vodafone Albania së bashku në aksion pastrimi!

    APR & Vodafone Albania së bashku në aksion pastrimi!

    APR, aksion pastrimi në Kashar së bashku me të rinj e të reja nga Vodafone Albania! Mjaftuan pak orë angazhim për të mbledhur dhjetëra thasë me mbetje urbane, që shëmtojnë dhe ndotin ambientin. Faleminderit Vodafone për kontributin, për një qytet më të pastër e mjedis më të shëndetshëm!