Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Këndi më i ri i lojërave gati të gumëzhijë nga fëmijët!

    Këndi më i ri i lojërave gati të gumëzhijë nga fëmijët!

    Këndi më i ri i lojërave te njësia nr.4, pranë rrugës “Spiro Çipi”, gati të gumëzhijë nga fëmijët. Rehabilituam një sipërfaqe prej afro 500 m² për sheshin rekreativ, i cili përfshin 4 module lodrash për fëmijë, 2 kosha për mbetje urbane dhe 4 ndriçues. I gjithë sheshi shtrihet në një sipërfaqe bari prej 75 m², sipërfaqe me parket druri 115 m², sipërfaqe me asfalt të kuq 76 m², sipërfaqe me asfalt të zi 15.8 m², sipërfaqe me pllaka betoni 131 m², sipërfaqe me tartan 76.1 m². Standarde të njëjta si në qendër dhe periferi!