Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Vijojnë punimet për përfundimin e Pistës Olimpike të Vrapimit!

    Vijojnë punimet për përfundimin e Pistës Olimpike të Vrapimit!

    Vijojmë punën për përfundimin e Pistës Olimpike të Vrapimit në Parkun e Madh të Liqenit, një aset i shtuar për qytetin dhe komunitetin! Zona e dedikuar totalisht atletikës me kushtet dhe infrastrukturën e nevojshme për stërvitje “shkrihet” gjithashtu me natyrën, duke garantuar jo vetëm pistën e duhur për sportistët, por edhe një pikë mjaft tërheqëse për frekuentuesit e parkut!