Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Rikthehemi për të dytin vit me TiranaThlon te Parku Helen në Farkë!

    Rikthehemi për të dytin vit me TiranaThlon te Parku Helen në Farkë!

    Rikthehemi për të dytin vit me TiranaThlon te Parku Helen në Farkë! I konceptuar si ndërthurje mes sportit, bukurisë natyrore dhe nevojës për standarte në zhvillimin e një eventi të tillë si triathloni, Parku Helen u inagurua vitin e shkuar, në prag të #TiranaThlon1. Këtë vit, ai do të mirëpresë me 29 Maj sportistë nga e gjithë bota në , një garë që zhvillohet në tre disiplina: not, çiklizëm dhe vrap. Numërimi mbrapsht ka nisur, kanë mbetur edhe disa ditë nga gara e madhe! Për t’u regjistruar, kliko linkun:https://tiranathlon.com/