Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Kopshti Zoologjik së shpejti hap dyert!

    Kopshti Zoologjik së shpejti hap dyert!

    Si s’po vjen kjo e shtuna? Sot pamë edhe detajet e fundit fare te Kopshti i ri Zoologjik me fëmijët e mrekullueshëm, frekuentues të qendrave tona sociale, dhe u kënaqëm shumë. Në 4 Qershor , ora 11:00, eja në hapjen e madhe. Kemi shumë surpriza!