Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    “Feneri Jubilar” ndizet në Varrezat e Dëshmorëve!

    “Feneri Jubilar” ndizet në Varrezat e Dëshmorëve!

    Bashkë me ambasadorin e Britanisë së Madhe, Alastair King-Smith dhe të dërguarin e Posaçëm të Mbretërisë së Bashkuar në Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach, ndezëm dje në mbrëmje “Fenerin Jubilar” në Varrezat e Dëshmorëve në nder të Jubileut të Platintë të Madhërisë së Saj, Mbretëreshës Elizabeta II.