Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Parkut të Madh të Liqenit i shtohen 10 pemë rrap!

    Parkut të Madh të Liqenit i shtohen 10 pemë rrap!

    Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) i dhuroi Parkut të Madh të Liqenit 10 pemë rrap, në Ditën e Mjedisit! Faleminderit TAP, mirënjohje gjithësecilit që përqafoi nismën tonë “Dhuro pemë për Tiranën”! Nëse edhe ti dëshiron të na bashkohesh, kliko në: https://aprtirana.al/