Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Fryma olimpike zbret në Tiranë, kryeqytetin që e do dhe e mbështet sportin!

    Fryma olimpike zbret në Tiranë, kryeqytetin që e do dhe e mbështet sportin!

    Fryma olimpike zbret në Tiranë, kryeqytetin që e do dhe e mbështet sportin! Edhe APR, si një institucion që e nxit dhe promovon atë, ndihmoi në aktivitetin e organizuar nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar, me rastin e vizitës së Presidentit të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC), Thomas Bach në Tiranë, në ditën e vlerave olimpike. Të gjithë së bashku, më shumë për sportin!