Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Treni elektrik i Zoo Park Tirana mirëpret vizitorët!

    Treni elektrik i Zoo Park Tirana mirëpret vizitorët!

    Treni elektrik i Zoo Park Tirana mirëpret vizitorët! Një tjetër atraksion i shtohet kështu Kopshtit Zoologjik, duke e bërë vizitën e vogëlushëve edhe më mbresëlënëse. Së bashku me prindërit, gjyshërit apo mësueset, fëmijët në fillim mund të kundrojnë kafshët e shpendët, më pas të luajnë e argëtohen te këndet e lojërave dhe në fund, një xhiro me tren për ta përmbyllur në mënyrën më të bukur vizitën në Zoo Park Tirana!