Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë bli i shtohet dhe Parkut të Madh të Liqenit!

    Një pemë bli i shtohet dhe Parkut të Madh të Liqenit!

    I urojmë sot ditëlindjen koleges sonë të gjelbërimit, Liri Sina, një nga punëtoret tona më të mira e më të përkushtuara, sidomos në kujdesin e mirëmbajtjen ndaj lulishteve të reja, një ndër të cilat dhe “Nexhimije Pagarusha”. Në këtë ditë të veçantë, një pemë bli i shtohet dhe Parkut të Madh të Liqenit, vendit ku Liria kalon pjesën më të madhe të kohës me koleget e saj, në përpjekje për ta bërë sa më të këndshëm për qytetarët.