Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    11 pemë i shtohen Parkut të Madh të Liqenit!

    11 pemë i shtohen Parkut të Madh të Liqenit!

    Kompania e suksesshme e teknologjisë së informacionit Kreatx festoi 11 vjetorin me 11 pemë dhuratë për Parkun e Madh të Liqenit! Pemët 10 vjeçare të përzgjedhura nga përfaqësuesit e Kreatx, nga të cilat 6 bli dhe 5 likuidambër u mbollën në pjesën jugore të parkut, duke shtuar gjelbërimin dhe hijeshinë e kësaj zone. Faleminderit me zemër Kreatx!