Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Story walk në park!

  Story walk në park!

  Story walk në park!

  Java e kulturës turke sjell në Parkun e Madh të Liqenit një histori lëvizëse (Storywalk)! “Supermeni i Vogël” i autorit Mevlada Idris Zengin, vjen për fëmijët dhe prindërit e tyre si një udhëtim i paharruar letrar dhe si një mundësi për të përjetuar një nga shembujt më të bukur të letërsisë turke për fëmijë! Ejani të shijoni leximin në park, në qiell të hapur!🏞️👪📖

  #JavaEKulturësTurke