Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    25 fidanë do të marrin jetë në Tiranë!

    25 fidanë do të marrin jetë në Tiranë!

    25 fidanë nga farat që mbetën prej bredhit të shkatërruar Gonxhe Bojaxhi – Nënë Terezës në Shkup do të marrin jetë në Tiranë. Erinda Fino, Drejtore APR – BT falenderoi homologun e saj, drejtorin e ITSHKSH, Prof. Skënder Asani për këtë nismë fisnike që pritet të finalizohet në muajin tetor të këtij viti. Nis kështu mes ITSHKSH dhe APR, bashkëpunimi për të përtërirë farat e trashëgimisë kulturore e shpirtërore të shqiptarëve në Ballkan!