Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Hapësira të reja rekreative për fëmijët kudo në kryeqytet!

    Hapësira të reja rekreative për fëmijët kudo në kryeqytet!

    Shtojmë hapësirat rekreative, të gjelbra e argëtuese për fëmijët kudo në kryeqytet! Drejt fundit punimet në sheshin më të ri në Don Bosko, rruga “Hasan Ceka”. Një hapësirë prej 200 m² e rehabilituar totalisht, me tre module lodra të reja, sipërfaqe të shtruar me pllaka gome rreth lodrave, stola të rregulluar e të lyer dhe gjelbërim i sistemuar përreth, është tashmë gati për t’iu rikthyer komunitetit të zonës, për të gjitha moshat.