Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një pemë cedrus do të gjelbërojë nga sot në Pyllin e Dritëroit!

    Një pemë cedrus do të gjelbërojë nga sot në Pyllin e Dritëroit!

    Një pemë cedrus do të gjelbërojë nga sot në Pyllin e Dritëroit, dhuratë nga arbëreshët, ata që poeti i madh i quante bijtë, njëkohësisht pararendësit tanë! Në nderim dhe respekt të lidhjes së veçantë shpirtërore të Dritëro Agollit me arbëreshët, Grupi Folklorik Arbëresh mbolli pemën në Parkun e Liqenit, shoqëruar me tingujt melodiozë të këngëve të bukura arbëreshe – shqiptare.