Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Tashmë çiklist me diplomë nga Akademia e Çiklizmit!

    Tashmë çiklist me diplomë nga Akademia e Çiklizmit!

    Tashmë çiklist me diplomë nga Akademia e Çiklizmit. Trajnohen instruktorët që do t’u mësojnë fëmijëve pedalimin dhe rregullat e sjelljes në trafik. Specialistët e APR në bashkëpunim me Giz Albania nisën trajnimin në terren, ku diskutuan mbi mënyrën se si do të zhvillohen orët mësimore për fëmijët që do të frekuentojnë së shpejti Akademinë e Çiklizmit në Parkun e Madh të Liqenit!