Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    August 2022

    Dy net festival, mijëra të ftuar, parku ndrin! Mirënjohje kolegëve të terrenit për gadishmërinë, që pas çdo mbrëmjeje festive të nisnin menjëherë me pastrimet, rregullimet dhe sistemimet e nevojshme në park. Punë në grup, punë e paqme, rezultate të kënaqshme! Gati për sonte, na pret një natë e gjatë që do të ndizet nga muzika, kërcimi dhe emocione të paharrueshme!

    Siguria e fëmijëve, e para! Zona e dedikuar vetëm për vogëlushët te Parku Rinia do të jetë e mbyllur nga nesër pasi po punojmë për të zëvendësuar shtresën e dëmtuar të tartanit. Ndërkohë, gjatë këtyre ditëve të dashur fëmijë ju mund të luani dhe argëtoheni në hapësirat e tjera të parkut, po aq të dashura për ju.Këndi i Lodrave do të hapet para nisjes së shkollës. Ne besojmë dhe shpresojmë në mirëkuptimin qytetar!