Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Një përshëndetje e përzemërt nga gjithë ekipi APR për Robert Pavacin!

    Një përshëndetje e përzemërt nga gjithë ekipi APR për Robert Pavacin!

    Një përshëndetje e përzemërt nga gjithë ekipi APR për Robert Pavacin, i cili ndau me ne për 6 vite eksperiencën e tij ,duke drejtuar pa u lodhur punën në parqet rekreative. E falenderojmë Bertin, kolegun dhe mikun tonë për kontributin e vyer gjatë gjithë këtyre viteve në APR dhe i urojmë pension të mbarë!