Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

  Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
  Instagram

  Bëhemi gati të mirëpresim në Tiranë koncertin më të madh të verës!

  Bëhemi gati të mirëpresim në Tiranë koncertin më të madh të verës!

  Ndërsa në Prishtinë vijojnë me sukses ditët e “Sunny Hill Festival”, në Parkun e Liqenit bëhemi gati të mirëpresim në Tiranë koncertin më të madh të verës në datat 26, 27 dhe 28 gusht.

  Në zonën e piketuar në park po punohet me ritme të përshpejtuara, që gjithçka të jetë gati.