Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Ekipi “[email protected]” në aksion për riparimin e dëmtimeve në çdo kënd lojërash të qytetit !

    Ekipi “[email protected]” në aksion për riparimin e dëmtimeve në çdo kënd lojërash të qytetit !

    Ekipi “[email protected]”, në aksion për riparimin e dëmtimeve në çdo kënd lojërash të qytetit, kudo ku është e nevojshme. Nisën me sheshin pranë rrugës “Endri Keko”, vijuan me sheshin pranë “Oxhakut” e përfunduan te “Sitki Çiço”. Sepse fëmijët kanë të drejtë të argëtohen, e ku më mirë se në lagje, me shokët dhe pranë banesave të tyre!