Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Parku i liqenit të Farkës – i dyti më i madhi në Tiranë, pas atij të Liqenit Artificial!

    Parku i liqenit të Farkës – i dyti më i madhi në Tiranë, pas atij të Liqenit Artificial!

    Parku i liqenit të Farkës – i dyti më i madhi në Tiranë, pas atij të Liqenit Artificial. Sot kemi një atraksion të ri për turizmin në kryeqytet dhe mezi pres ta rivitalizojmë përmes një projekti të ri transformimi, duke e vënë kështu parkun në funksion edhe të aktiviteteve sportive.