Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Parku i Liqenit të Farkës – Një mushkëri e dytë për qytetin!

    Parku i Liqenit të Farkës – Një mushkëri e dytë për qytetin!

    Shumë i lumtur për gjithë punën që po bëhet në Farkë, për transformimin e plotë të infrastrukturës së saj, duke filluar me hapësirat çlodhëse e rekreative, korsinë e biçikletave dhe pistën e vrapimit.