Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Pista Olimpike e vrapit dhe kërcimit është drejt përfundimit!

    Pista Olimpike e vrapit dhe kërcimit është drejt përfundimit!

    Pafund i lumtur që, kampiones sonë unike, Luiza Gegës, ia realizuam dëshirën: Pistën Olimpike të Atletikës! Një premtim i mbajtur, jo vetëm për Luizën, por edhe gjithë sportistët e tjerë, që duan të stërviten fort e të jenë KAMPIONË! Pista Olimpike e vrapit dhe kërcimit është drejt përfundimit.