Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

E-mail:           [email protected] Subscribe below:

    Parqe të bukura, njerëz të lumtur! Instagram:     Aprtirana Tirana Ime Outdoor:     iOS / Android
    Instagram

    Siguria e fëmijëve, e para!

    Siguria e fëmijëve, e para!

    Siguria e fëmijëve, e para! Zona e dedikuar vetëm për vogëlushët te Parku Rinia do të jetë e mbyllur nga nesër pasi po punojmë për të zëvendësuar shtresën e dëmtuar të tartanit. Ndërkohë, gjatë këtyre ditëve të dashur fëmijë ju mund të luani dhe argëtoheni në hapësirat e tjera të parkut, po aq të dashura për ju.Këndi i Lodrave do të hapet para nisjes së shkollës. Ne besojmë dhe shpresojmë në mirëkuptimin qytetar!